Netflix je otvorio godinu s glasnim praskom jer je streaming div trebao realizirati još jednu dugo očekivanu K-zombi seriju, 'Svi smo mi mrtvi.'

Temeljen na istoimenom webtoonu, nadolazeći horor Kdrama prati priču o skupini učenika srednje škole Hyosan koji su zarobljeni u kampusu pogođenom zombijem.

Dok Netflix mami obožavatelje uznemirujućim i intrigantnim rezovima i trejlerima, Korea Media Rating Board je istaknuo da bi nadolazeća K-zombie serija mogla biti 'užasnija' od svojih prethodnika, 'Kingdom' i 'Squid Game'.Očekuje se da će 'Svi smo mi mrtvi' biti intenzivniji od ostalih K-Zombie serija

Svi smo mi mrtvi(Foto: Netflix Korea) Svi smo mi mrtvi

U izvješću koje je citirao Insight Korea, organizacija koja 'klasificira filmove, videozapise i druge filmove u ocjene temeljene na dobi' objavila je rezultat u kojem se recenziraju ocjene uz napomenu da je dobila pet od sedam ocjena.

Navedena kategorija uključuje nasilje, dijalog, strah, drogu i rizik od imitacije.

Nažalost, Korea Media Rating Board istaknuo je da 'Svi smo mi mrtvi' možda nije prikladan za 'mlade ljude' zbog svojih uznemirujućih scena, posebice napada zombija na ljude i ubijanja raznim oružjem.

Štoviše, napominje da bi mogao imati 'štetni učinak', posebno na mlade gledatelje, jer sadrži 'ukupni kontekst nasilja, dijaloga, straha, droge i rizika od imitacije'.

Svi smo mi mrtvi(Foto: Netflix Korea) Još smo svi mrtvi Svi smo mi mrtvi(Foto: Netflix Korea) Još smo svi mrtvi

Podsjetimo, na temelju ocjene organizacije na drugim Netflixovim emisijama, 'Hellbound' je postigao visoke bodove u tri od sedam kategorija: tema, nasilje i horor.

S druge strane, 'Kraljevstvo' je postiglo dvije visoke ocjene za nasilje i horor, dok je 'Squid Game' postigla visoke ocjene u četiri kategorije kao što su nasilje i provokativne scene.

Netflix predstavlja nove snimke 'Svi smo mi mrtvi'

Unatoč obavijesti Korejskog odbora za ocjenu medija, nekoliko obožavatelja izrazilo je uzbuđenje što gledaju 'Svi smo mi mrtvi', posebno sada kada Netflix objavljuje razne spotove i trailere, pokazujući uvid u o čemu se radi u K-zombie seriji.

S točno tri tjedna do dugo iščekivanog dana D, streaming div je predstavio novi video koji će nesumnjivo potaknuti zanimanje obožavatelja.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 'Svi smo mi mrtvi', korejski remake 'Money Heist' i još kdrama na Netflixu ove 2022.

(Foto: Netflix Korea) Još smo svi mrtvi (Foto: Netflix Korea) Još smo svi mrtvi (Foto: Netflix) Svi smo mi još uvijek mrtvi

U traileru od 1 minute i 30 sekundi, učenik je uspio nazvati policiju i prijaviti napad zombija u srednjoj školi Hyosan.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli Netflix Korea (@netflixkr)

Nažalost, policajci su mislili da se radi o šali i podsjetili studenta na njegove posljedice.

Međutim, policajci su primijetili da ih stalno zabrinjava te su odlučili nazvati školu i provjeriti kako su učenici.

»Doći će nas spasiti. Moraju', spomenuo je jedan student - prijelazi isječka koji prikazuje djevojku koja se pretvara u zombija.

Na ekranu je bljesnula fraza 'Pomoć ne dolazi', što znači da bi studenti mogli biti zaglavljeni unutar kampusa prepunog čudovišta koja jedu meso.

Datum izlaska filma 'All of Us Are Dead' zakazan je za 28. siječnja, s glavnim zvijezdama Yoon Chan Young, Park Ji Hoo, Jo Yi Hyun, Park Solomon i Yoo In Soo.

ČITAJ VIŠE: Netflixov 'All of Us Are Dead' prikazuje Yoon Chan Younga, Park Ji Hoona i druge koji se bore za preživljavanje u zastrašujućoj epidemiji zombija

KDramastars posjeduje ovaj članak

Napisala Geca Wills