Šokiran i u nevjerici, telefon je sadržavao slike njenog supruga Lee Tae Oha s prijateljima i nepoznatom ženom u odmaralištu. U drugoj epizodi serije 'The World of The Married' Ji Sun Woo je otkrila da su njezini najbliži prijatelji znali za tajnu aferu njezina muža. Osjećala se izdanom i povrijeđenom. Tada je mladu damu prepoznala kao Yeo Da Kyung, kćer svog strpljivog i bogatog poslovnog čovjeka.

Cijela obitelj prisustvovala je Tae Ohovoj zabavi. Sun Woo je izdaleka zurio u Da Kyunga. Onamislila da ubije muža, ali sin je shvatio i probudio se iz njezine mašte. Nastavila je s proslavom i pripremila tortu za Tae Oh. Tijekom svog rođendanskog govora, Tae Oh je odao priznanje svim njihovim gostima. Također je zahvalio svojoj supruzi Sun Woo na organizaciji događaja

Na kraju govora joj je rekao 'volim te' i svi su se razveselili. Sun Woo je prišao Tae Ohu u sredini i poljubio ga. Da Kyung je vidio gestu bračnog para i okrenuo se. Sun Woou je bilo mučno zbog svega što se dogodilo u samo jednom danu, pa je otišla kući ranije, ostavljajući Tae Oha s posjetiteljima i njihovim sinom Lee Joon Youngom.Dok je Sun Woo bio odsutan, to je Tae Ohu dalo priliku da razgovara s Da Kyungom. Upoznali su se u vrtu, a Da Kyung je bio uzrujan zbog Tae Ohove poruke za svoju ženu. On je, međutim, objasnio da je napravio lažne radnje kako bi pokazao ljudima i Sun Woou da mu je stalo. Da Kyung mu je zaprijetio da će završiti brak ili će ona to učiniti sama. Tae Oh je nagovorio Da Kyunga da mu da vremena. Posegnuo je do nje i dao Da Kyungu prisan poljubac.

Stigavši ​​do svoje sobe, Sun Woo je uzela kovčeg i spakirala svu Tae Ohovu odjeću. Planirala je natjerati Tae Oha da napusti kuću. Mnogo toga joj je palo na pamet. Odjednom je stigao Joon Young sa Sul Myung Sookom. Joon Young je otišao u svoju sobu i zaspao.

Sun Woo se suočio s Myung Sookom o njezinim saznanjima o Tae Ohovoj tajnoj aferi i vikao na nju jer joj nije rekla istinu. Myung Sook je tražila oprost, ali bezuspješno, što ju je natjeralo da ode. Otišla je u sobu Joona Younga i sjetila se da on želi provesti svoj bejzbol kamp sa svojim ocem. Sun Woo se osjećala više zbunjeno hoće li progurati izbacivanje Tae Oha iz kuće ili ne. Tae Oh je stigao kasno navečer pijan i otišao ravno u krevet da spava.

Sljedećeg jutra Sun Woo je pripremio doručak i pozdravio Tae Oha. Nije spomenula da je znala za njegovu aferu. Pustila je njegovog sina da uživa u aktivnosti s ocem. Sun Woo je otišao na posao dok je Tae Oh pratio njihovog sina u noćni bejzbol kamp.

Kasnije poslijepodne, Sun Woo je primila novog pacijenta u svoju kliniku, nitko drugi nego ljubavnik njezina muža: Da Kyung. Zatražila je liječničku konzultaciju. Sun Woo je bio iznenađen što ju je upoznao, ali se pretvarala da ne zna ništa o Da Kyungovoj aferi sa svojim mužem. Myung Sook je vidio Da Kyunga kako ulazi u Sun Wooovu kliniku.

Da Kyung je rekla da se osjeća bolesno, slabo i da nema apetita i da je boli tijelo. Sun Woo je uzela uzorak krvi kako bi provjerila ima li infekcija i zamolila je za analizu urina. Sun Woo je pitao Da Kyunga je li seksualno aktivna i viđa li se trenutno s nekim. Da Kyung je potvrdila da je u vezi s oženjenim muškarcem. Sun Woo se suzdržala i nastavila sa svojim bilješkama. Da Kyung je nastavio da supruga muškarca ne zna za njihovu vezu.

Sun Woo je ustao i provjerio je li test na trudnoću koristeći Da Kyungov urin i pokazao se pozitivnim. Osjećala se šokirano. Rekla je Da Kyungu o svojoj trudnoći. Da Kyung je bio zapanjen i otišao je razgovarati s ginekologom. Myung Sook je otišao u ured Sun Wooa i rekao da je Da Kyung zatražio pobačaj.

Tae Oh i Joon Young vratili su se iz bejzbol kampa. Sun Woo je kuhala odrezak za večeru i radosno pričala o bejzbolu sa svojom obitelji.

Sljedećeg jutra Sun Woo je čekao Tae Oha za doručak. Suočila se s njim zbog njegove afere, ali on je to samo poricao, sve dok Myung Sook, ginekolog, nije kontaktirao Tae Oha i rekao mu da je Da Kyung trudna.

Tae Oh je napustio njihovu kuću i rekao Sun Woou da ima hitnih stvari koje treba obaviti.