Spojleri za finale 7. sezone 'Teorije velikog praska' prikazuju pisce kako na Sheldona bacaju sve osim sudopera. S ostatkom bande koji se kreće prema svojim ljubavnim interesima, a njegov životni posao pati od neuspjeha, on konačno puca i izlazi iz stana koji dijeli s Leonardom. Hoće li se ikada vratiti?

U intervjuu s TV linija , Jim Parsons (Sheldon Cooper), rekao je da mu je bilo zanimljivo pročitati scenarij za finale sezone jer su se pisci izravno suočili s 'definirajućom karakteristikom' Sheldona, a to je njegov otpor promjenama.

Čini se da spojleri finala 7. sezone 'Teorije velikog praska' pokazuju da pisci uživaju petljati se u Sheldonovu glavu. Pa kad ga dočeka vijest o Leonardovim i Pennynim zarukama, ili da se mora preseliti preko hodnika do Pennynog starog mjesta, ili da se zapalila Stuartova prodavnica stripova, ili kada dobije vijest da bi mogao zaglaviti radeći na Stringu Teoretski, bilo je previše promjena da bi mogao podnijeti.'Odlazi odande, a ja nemam pojma kamo ide ili što planira. Neću znati dok se ne vratim i pročitam prvu epizodu [sezone 8]', rekao je Jim Parsons.

U međuvremenu, teške.com iznio je još nekoliko spojlera za finale 7. sezone 'Teorije velikog praska' jer će Raj (Kunal Nayyar) i dermatologinja Emily (Laura Spencer) svoju vezu odvesti u drugu dimenziju potaknuta ljubomorom.

Kao što je showrunner Steve Molaro zadirkivao: 'Napravit će veliki korak.'

Matt Carter od cartermatt.com već iščekuje sljedeću epizodu jer 'Spoileri za finale 7. sezone Teorije velikog praska obećavaju da je to možda 'jedno od najvećih finala serije do sada.'

'Ali možda je to onaj koji Sheldonov lik stvarno treba kako bi shvatio što zapravo želi od ovog života za promjenu', piše.

'Teorija velikog praska' emitira se u četvrtak CBS.