Neto vrijednost Tori Spelling nastavlja padati, navodi se u izvješću Radar Online . Prema riječima upućenih, bivša glumica 'Beverly Hillsa 90210' ovog Božića je navodno 'jadna' zbog kontinuiranih financijskih problema njezine obitelji.

Mjesecima kruže izvješća o tome kako je sve manja neto vrijednost Deana McDermotta i Tori Spelling stalni uzrok sukoba. Njihove svađe su navodno eskalirali ovih blagdana jer bivša tinejdžerska zvijezda još uvijek želi ekstravagantan Božić.

'Božić je oduvijek bio velika stvar za Tori i uvijek je išla preko vrha', objasnio je insajder.'Ali stvarnost je postavila to s njihovom financijskom situacijom kakva jest, jednostavno ne mogu kupiti sve darove za djecu koje bi Tori željela.'

'Za Tori je depresivno što ne može izaći i samo kupiti djeci ono što žele', dodao je insajder. Par 'True Tori' dijeli četvero djece: osmogodišnjeg sina Liama, sedmogodišnju kćer Stellu, četverogodišnju Hattie i trogodišnjeg Finna.

Glumičin suprug, zvijezda 'Chopped: Canada' Dean McDermott, navodno nije previše zabrinut za svoju i Tori Spelling skromnu neto vrijednost.

'Dean nije pod stresom zbog toga jer misli da djeci ne treba toliko stvari i da ima pristup manje je više', rekao je insajder.

Međutim, kćer pokojnog holivudskog producenta Aarona Spellinga navodno je jako pogođena njihovim trenutnim financijskim stanjem.

'[Tori je bila] apsolutno jadna', podijelio je izvor.

»Ovako Tori nije mogla zamisliti svoj život. Osjeća se zarobljena u vezi, a Tori je spremna prekinuti brak.'

'Nitko od njih trenutno nema nikakve prihode, tako da se Tori više ne boji da bi Dean mogao tražiti i dobiti financijsku potporu', dodao je izvor.

Izvještaj o borbi protiv neto vrijednosti Tori Spelling došao je nakon što je ona nedavno podijelila s njom osobni blog da su 'jači' nego ikad.

42-godišnjakinja je pričala o svojoj obitelji prošlog Dana zahvalnosti, zbog čega se činilo kao da su ona i Dean McDermott prešli iz novčanih problema i bračnih problema koji su ih proganjali prošle godine.

'Praznici su tako posebno vrijeme za biti s obitelji i prijateljima', rekla je Tori Spelling.

'Imamo priliku podsjetiti se koliko smo zahvalni na svemu što imamo i jedni drugima! Naša obitelj je jača nego ikad.

'Imamo toliko toga na čemu smo zahvalni', ustrajala je.