10. epizoda 'Thirty-nine' ističe izvanrednu situaciju u životima Son Ye Jin, Jeon Mi Do i Kim Ji Hyun dok k-drama ide svom finalu.

Istodobno, serija JTBC pokazuje razvoj u pogledu rejtinga.

Ocjena gledanosti 'trideset devet'

Prema Nielsen Korea, 'Thirty-devet' epizoda 10 ilustrira značajno povećanje nakon što je dobila prosječnu ocjenu u cijeloj zemlji od 7,1 posto.Iako možda neće nadmašiti svoj osobni rekord, gledanost drame pokazuje znakove razvoja. Pao je u 7. epizodi i postigao je prosječnu ocjenu u cijeloj zemlji od 5,7 posto.

ČITAJ VIŠE: 'Thirty-devet' Epizoda 9: Son Ye Jin, Jeon Mi Do, Kim Ji Hyun stvaraju ugodna sjećanja

Rekapitulacija 10. epizode 'Thirty-devet': Viralni video

Najnovija epizoda počela je veselo nakon što je njihov video razbijanja stakla u pekari postao viralan. Dosegla je milijune pregleda.

Do toga je došlo nakon što je vlasnik objekta podijelio snimku CCTV-a na kojoj trojac razbija njezina ulazna vrata ciglama.

U snimku je spomenula i njihovu priču zašto su to učinili. Korisnici interneta bili su dirnuti i oduševljeni njihovim prijateljstvom. Međutim, Cha Mi Jo (Son Ye Jin,), Jang Joo Hee (Kim Ji Hyun,) i Jung Chan Young (Jeon Mi Do) svi su bili posramljeni.

Cha Mi Jo dolazi u posjet čudnom čovjeku

Trideset i devet(Foto: snimka zaslona JTBC)

Sljedeća scena prešla je iz radosti u strah nakon što je čudan čovjek posjetio kliniku Cha Mi Jo.

Spomenuo je ime njezine biološke majke i njezin dug. Ispostavilo se da Mi Joina prava mama duguje muškarcu ogroman novac i šalje ga da posjeti radno mjesto njezine kćeri.

Mi Jo je drhtala od straha koji je zbunio Kim Seon Woo (Yeon Woo Jin) i njezinu sestru Cha Mi Hyun (Kang Mal Geum).

Prije odlaska, muškarac je istaknuo kako je Mi Jo dobila puno saveznika za pokriće i obećao da će se vratiti.

S druge strane, Mi Hyun je znala da se nešto događa jer je prvi put vidjela Mi Jo u velikom strahu. Zatim se suočila sa svoje dvije najbolje prijateljice i pitala je li se to događa s njenom sestrom.

Trideset i devet(Foto: JTBC Instagram (Snimak zaslona)) Trideset i devet(Foto: snimka zaslona JTBC)

Jang Joo Hee i Jung Chan Young otkrile su istinu da je njezina sestra posjetila svoju biološku majku u zatvoru, što je iznenadilo Mi Hyun.

Jung Chan Young upoznaje svog bivšeg učenika Im Si Wana

Zbog nesreće, Jung Chan Young nije slijedila svoj san da postane glumica. Umjesto toga, postala je učiteljica glume.

Jedan od njenih učenika bio je Im Si Wan. Pokazao se kao tražen glavni čovjek.

Budući da je Chan Young na putu ispunjavanja svog popisa, njezino posljednje postignuće bilo je glumiti sporednu glumicu u filmu zajedno sa svojom bivšom studenticom.

Trideset i devet(Foto: JTBC)

Prvog dana na snimanju, njezini najbolji prijatelji i Kim Jin Seok (Lee Moo Saeng) pripremili su joj kamione s hranom i radili kao njezin glam tim. Zbog toga se osjećala još više posramljeno.

Istaknula je da je ona samo sporedni lik te da će se pojaviti u pet scena.

Dok je čekao vani, Im Si Wan je prišao i pozdravio je sa smiješkom. I Joo Hee i Mi Jo iskoristile su priliku da dobiju autograme od njega. Chan Young je bilo neugodno pred svojim bivšim učenikom.

U jednoj sceni, Im Si Wan je izrazio da je zahvalan što vidi i radi s Chan Youngom.

(Foto: JTBC) (Foto: JTBC) (Foto: JTBC)

Cha Mi Jo je saznala za taktiku novca svoje majke

U 10. epizodi 'Thirty-nine' Mi Jo je slušala priče o svojoj majci.

Ona postaje iskrena sa svojom posvojiteljicom i otkriva da je svoju biološku majku upoznala u zatvoru. Mi Jo je spomenula i čovjeka kojeg je poslala njena mama da od nje skupi novac.

Ovdje je Mi Jo saznala da njezina biološka majka traži ogroman novac od svoje posvojiteljske obitelji. Zbog toga se osjećala posramljeno. Njezina posvojiteljica tada je upozorila Mi Jo da joj ne da ni centa.

Također je shvatila da bi njezina biološka majka mogla učiniti isto s majkom Joo Hee.

Mi Jo je zajedno s Chan Youngom posjetio njihovo mjesto. Tražili su oprost u ime njezine biološke majke. Spomenula je i kako ju je šutnja dugo opterećivala.

U posljednjoj sceni 'Thirty-nine', 10. epizoda, Mi Jo je odlučna počistiti majčin nered. Nagovještava da bi mogla prekinuti veze s njom.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI:Kdrama 'Thirty-nine' Son Ye Jina našla se na udaru zbog 'glamurizirajuće bračne afere'

KDramastars posjeduje ovaj članak
Napisala Geca Wills