Prije nego što pokažu svoju kemiju u svojoj novoj pravnoj drami 'Big Mouse', Lee Jong Suk i YoonA iz SNSD-a će se zajedno pohvaliti svojim vizualima i savršenom postavom u novom magazinu.

YoonA iz SNSD-a i Lee Jong Suk Stun u novom slikovitom

Magazin Elle Korea prisluškivao je Lee Jong Suka i SNSD-ov YoonA za svoje izdanje iz ožujka 2022. Poznati po tome što su certificirani okretnici glave, dvije slavne osobe odisale su snažnom karizmom na svojim slikovnim snimkama za modni časopis.

SNSD Yoona(Foto: Elle Korea Instagram)
SNSD Yoona

Dvije slavne osobe trenutno rade zajedno na svom prvom dramskom timu, 'Big Mouse', također poznat kao 'Big Mouth'.Na fotografijama koje je objavio magazin Elle Korea, glavni glumci obukli su se u Pradu i Miu Miu i dokazali svoj status modne ikone.

Lee Jong Suk(Foto: Instagram Elle Korea)
Lee Jong Suk

Glumac 'W' odmah je otišao na snimanje 'Big Mousea' nakon što je završio rad na svojim nadolazećim akcijsko-pustolovnim filmovima 'Decibel' i 'The Witch 2'.

U međuvremenu, časopis je objavio dio intervjua s korejskim srcolopom.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: 'Decibel' s Lee Jong Sukom, Kim Rae i Cha Eun Woo u glavnim ulogama snimili su prve fotografije + film dobiva eksplozivna ulaganja u filmsku industriju

Na pitanje o njegovoj ulozi Parka Chang Hoa u filmu 'Big Mouse', Lee Jong Suk je rekao da želi pokazati malo drugačiju njegovu stranu, signalizirajući novu transformaciju.

Elle Korea objavila teaser intervjua Lee Jong Suka i YoonA

Lim YoonA, koja bi trebala obilježiti svoju 15. godišnjicu debija, izjavila je kako osjeća da utjecaj utječe na njezinu izvedbu, bilo da glumi ili nastupa na pozornici kao članica Girls' Generation. Dodala je da joj se 2021. godine dogodilo mnogo stvari zbog kojih je odrasla kao osoba.

SNSD Yoona(Foto: Instagram Elle Korea)
SNSD Yoona

Lee Jong Suk i Lim YoonA imaju svoje čari kada izvode svoje izvedbe u dramama. Oboje pokazuju naklonost prema glumi. Muška zvijezda je potom upitana kakva mu je gluma postignuća, a on je odgovorio: 'Osjećaj postignuća proizlazi iz činjenice da postoje ljudi koji me podržavaju. Raste želja da im (navijačima) uzvratim.

Lee Jong Suk(Foto: Instagram Elle Korea)
Lee Jong Suk

Glumica 'Hush' dala je iskren odgovor rekavši: 'Podrška koju sam do sada dobila jako me promijenila. Nakon odigrane uloge, osjećam se kao da skupljam još jedan podatak o ljudima u svojoj glavi.'

Cijeli intervju YoonA i Lee Jong Suka za časopis možete pronaći u nadolazećem ožujskom izdanju Ellea.

'Big Mouse' bi trebao biti prikazan u prvoj polovici 2022.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Majstori romantike KDrama Lee Jong Suk, Kim Seon Ho, Kang Ha Neul i Jung Hae In susreću gledatelje sa svojim nadolazećim filmovima i dramama

Jeste li uzbuđeni zbog dramskog tima Lee Jong Suka i SNSD YoonA? Podijelite svoje komentare s nama!

Za više korejske drame i ažuriranja o slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Shai Collins je to izvijestio.