Kwak Dong Yeon nije samo srcelomac već i svestran glumac koji svojom solidnom glumačkom izvedbom lako može privući pažnju gledatelja.

Kwak Dong Yeon Manifest Kako izgleda pravi heroj

Na početku filma 'Vincenzo' mnogi su gledatelji bili zapanjeni autoritativnim likom Kwak Dong Yeona kao Jang Han Seoa. No, kako se priča odvija, tada je otkrivena njegova prava osobnost.

Njegov brat Jang Joon Woo (Ok Taecyeon) ga je potpuno maltretirao. Jang Han Seo je ostao poslušan i slijedio je sve naredbe svog starijeg brata, bilo je trenutaka kada je želio uzvratiti, ali budući da je cijenio njihov obiteljski odnos, Jang Han Seo je šutio.Kwak Dong Yeon (3)(Foto: službeni Instagram Kwak Dong Yeona)

Ali kada je konačno upoznao Vincenza Cassana (Song Joong Ki), Jang Han Seo se počeo mijenjati na bolje. Vincenzo ga je naučio da u životu ne koristi puške i noževe kao oružje, već najvažnije od svega da svoju inteligenciju koristi za borbu protiv neprijatelja.

Kako je Jang Han Seo provodio više vremena s Vincenzom, osjetio je ljubav i utjehu koju nije uspio dobiti od Jang Joon Wooa. Zbog Vincenzova utjecaja, od lutke do vlastitog brata, Jang Han Seo je postao vlastiti heroj.

U slučaju da ste propustili: 'Vincenzo' Epizoda 18: Kwak Dong Yeon postaje oštrouman i hrabar

Kwak Dong Yeon(Foto: Twitter)

Ne samo u 'Vincenzu' nego iu svojim prethodnim dramskim projektima, Kwak Dong Yeon postao je svestran. Može se potpuno uroniti u svaki lik koji mu je dat. Od savršenog učitelja u 'My ID is Gangnam Beauty' do psihopata u 'U redu je ne biti u redu' i do svoje trenutne uloge u 'Vincenzu', 24-godišnji glumac dokazao je svoju vjerodostojnost na razne načine .

Kwak Dong Yeon također voli glumiti na pozornici

Osim u filmskim i dramskim projektima, zvijezda 'Fight for My Way' zaljubila se i u pozorišne predstave. Naime, sudjelovao je u glazbenoj predstavi 'Something Rotten' 2020. gdje je igrao ulogu Nigela Bottoma.

Kwak Dong Yeon(Foto: H& Entertainment)

Hvaljen je zbog svog prirodnog talenta, a strast Kwak Dong Yeona prema glumi može se vidjeti kroz njegova djela. Osim što je dobro izgledao, posjedovao je mnogo osobina da postane jedan od najvećih glumaca u korejskoj industriji zabave.

Kwak Dong Yeon provodi najbolje vrijeme u karijeri, a mnogi se nadaju da bi trebao imati svoj dramski projekt.

Također bi vam se moglo svidjeti:Song Joong Ki će u tajnosti upoznati Kwaka Dong Yeona u nadolazećoj epizodi 'Vincenzo'

Što možete reći o glumi Kwak Dong Yeona u filmu 'Vincenzo'? Ne zaboravite podijeliti svoje misli s nama u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins.