Krema za sunčanje neizostavan je korak u vašoj rutini.Da, svakodnevno nošenje kreme za sunčanje može učiniti da izgledate godinama mlađe, a s druge strane, može vam spasiti život, i nije važno koliko novca trenutno trošite na druge proizvode za njegu kože i ljepotu, ako ste ako ne nanosite kremu za sunčanje, nedostaje vam najvažniji korak do zdrave kože.

Kako biste bili sigurni da ste uvijek pokriveni, evo vodiča koji će vam pomoći pronaći savršenu korejsku kremu za sunčanje.

1. A'Pieu Pure Block prirodna krema za sunčanjeNa korejskim proizvodima puno ćete više vidjeti izraz 'krema za sunčanje', a Pure Block je ljupka, bogata krema koja djeluje hidratantno. Brzo se upija i ostavlja prekrasno svježu i hidratiziranu kožu. Nema bijelog odljeva, a proizvod je svilenkasto gladak umjesto da je mastan kada se nanese. Ovaj proizvod ima vodootpornu verziju, kao i Aqua Sun Gel, koji je hladan kada se nanese. Ovo je idealan prvi proizvod za početnike u korejskoj kremi za sunčanje.

2. Goodal Mild Protect Fresh Sun Gel

Ako vam se ne sviđa kako mirišu američke kreme za sunčanje, vjerojatno će vam se svidjeti ova od Goodala. To je gel koji nije super gust, ali učinkovit u zaštiti kože od sunca. Dodajte to 50 SPF i PA+++ zaštiti koja je UVA i UVB pokrivena, dame i gospodo - i brzo ćete ostarjeti unatrag.

3. Missha All Around Safe Block

Masni tipovi kože pitat će se kako su uopće živjeli bez Safe Blocka, koji sadrži zeleni čaj i ekstrakt čajevca kako bi spriječio osjećaj masnoće. Također je vrlo hidratantna, a miris je blag, ali ugodan. Stvoren je da izdrži vodu i znoj, tako da je stvarno dobar za držanje u torbi i ponijeti na plažu.

4. COSRX Aloe umirujuća krema za sunčanje

Ako imate crvenilo čak i kada niste na suncu, Aloe umirujuća krema za sunčanje je najbolja za vas. Osjeća se lagano i brzo se upija, na njega se možete osloniti za potpunu zaštitu i od UVA i od UVB zraka, baš kao i na ostale na ovom popisu. I nemojte zaboraviti da je ponovna prijava jednako važna kao i nošenje – držite jedan od ovih u torbici, spremni ste!

5. Kao da sam 5 blaga krema za sunčanje

Ovaj je proizvod savršen izbor za jesenske i zimske mjesece, lako biste mogli preskočiti svoju hidratantnu kremu i jednostavno je upotrijebiti kao posljednji korak. Ima blagi botanički miris zbog kojeg ćete se osjećati svježe cijeli dan. Ova krema za sunčanje je zapravo jedna od mojih najdražih koju sam već dugo isprobala. Jednostavno ljupka krema za sunčanje tvrtke K-beauty Company Like I'm Five the Mild krema za sunčanje prikladna je za osjetljivu kožu jer je blaga za korištenje na licu.