Zvijezda Breakouta Wi Ha Joon izvlači najbolje iz svoje karijere, nakon uspjeha 'Squid Game', njegova nova drama 'Bad and Crazy' trebala bi biti premijerno prikazana 17. prosinca, a navodno će se pridružiti Park Seo Joonu i Hanu Pa Hee u novoj seriji.

MSTeam potvrđuje prvu dramu Wi Ha Joona 2022

JTBC news objavio je izvješće 18. studenog u kojem je objavljeno da je Wi Ha Joon izabran za glavnu ulogu u nadolazećoj Kdrama 'K Project.' Istog dana, njegova agencija MSTeam Entertainment potvrdila je da će glumac sudjelovati u seriji, no o detaljima se trenutno raspravlja.

Wi Ha Joon za Dazed Korea(Foto: Wi Ha Joonov Instagram | Dazed Korea)

'K Project' priča priču o ljudskim ranama i tjeskobi, preživljavanju i ljudskom dostojanstvu. To je triler drama o pravu na život u vremenu kada su mladima oduzeti suverenitet i ljudska prava. Moraju svoje živote uskladiti kako bi postigli jednostavnu i malu sreću.Han So Hee(Foto: Netflix Korea Instagram)

Glumac 'Itaewon Class' Park Seo Joon prvi je potvrdio svoje pojavljivanje u drami, Han So Hee, s druge strane, još uvijek se raspravlja o pridruživanju glumačkoj postavi. Sljedeći za potvrdu je Wi Ha Joon, koji je trenutno u svojoj novoj drami 'Bad and Crazy'.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: Park Seo Joon i IU nastavljaju snimanje u inozemstvu za svoj nadolazeći film 'Dream'

'K Project' prepun talentiranih glumaca i kreativaca

Osim zvijezde, obožavatelji očekuju i suradnju između 'Dr. Romantični pisac Kang Eun Kyung i redatelj 'Hot Stove League' Jung Dong Yoon u 'K Projectu'. Drama bi se trebala početi snimati u siječnju 2022., a očekuje se da će se emitirati sljedeće godine.

Wi Ha Joon(Foto: Wi Ha Joonov Instagram)

Osim toga, GI i Picture Media bit će zaduženi za produkciju drame.

Park Seo Joon(Foto: Awesome Entertainment's Instagram)

Wi Ha Joon preuzima ulogu Kwon Joon Taeka, najboljeg prijatelja Jang Tae Sanga. Potjecao je iz bogatog kućanstva, ali nije bio u dobrim odnosima sa svojom pro-japanskom obitelji. Park Seo Joon bit će Jang Tae Sang, dobrovoljni autsajder, zbog neočekivane situacije upoznaje Kwon Joon Taeka i počinje razvijati dobar prijateljski odnos.

Potencijalni lik Han So Heea tek treba biti objavljen.

Prije nego je potvrđeno da će korejski srcelomac glumiti u 'K Projectu', već se pričalo da će se Wi Ha Joon pojaviti u 'Malim ženama' zajedno s Kim Go Eun i Nam Ji Hyunom.

Novi 'Bad and Crazy' teaser uvodi razlike likova Lee Dong Wooka i Wi Ha Joona

Gledatelji su bili oduševljeni prvim pogledom na nedavno objavljeni video teaser tvN-ovog 'Bad and Crazy'. Lee Dong Wook je opisan kao 'Loš', dok je Ha Joon 'Ludi'. Kontrast u njihovim likovima učinit će dramu uzbudljivijom za gledanje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelio službeni račun tvN drama (@tvn_drama)

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Wi Ha Joon odiše karizmom sa svojim 'lošim i ludim' slikama likova

Što mislite o nadolazećoj dramskoj suradnji Park Seo Joona, Wi Han Joona i Han So Hee? Podijelite ga s nama u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins.