Novi srcolomac K-drame, Wi Ha Joon, postao je tema u gradu otkako se pojavio u blockbuster Netflix seriji ' Igra lignje. ' Korisnici interneta padaju u nesvijest nad novim pronađenim WL.

Wi Ha Joon je odmah postao superzvijezda sada kada njegov Instagram već ima 2,9 milijuna pratitelja. Ove brojke pokazuju njegovu rastuću popularnost u različitim dijelovima svijeta. Uz svu pažnju i priznanje koje danas dobiva, mnoge obožavatelje zanima je li već s nekim.

Da biste saznali najnovije informacije o statusu njegove veze, nastavite čitati ovaj članak!TAKOĐER PROČITAJTE: Zvijezde 'Squid Game' Park Hae Soo i Wi Ha Joon snimili su prvu zajedničku fotografiju nakon uspjeha njihove nove drame

Upoznajte korejskog srca, Wi Ha Joon

Wi Ha Joon je 5. kolovoza upravo napunio 30 godina. Rođen je u pokrajini South Jeolla u Južnoj Koreji. Svoju glumačku karijeru započeo je 2012., a trenutno je pod MSTeam Entertainment, koji je ujedno i matična agencija ' PRESITITI' glumica Son Ye Jin.

Wi Ha Joon(Foto: Netflix Korea Official Instagram)

Osim što radi glumačke projekte, Wi Ha Joon je i aktivan model. Nema sumnje da ima savršenu figuru! Nedavno je krasio časopis Men's Health, gdje je podijelio neke od svojih savjeta za vježbanje u održavanju zdravog i fit tijela.

Njegova A+ gluma oduševila je gledatelje čime je postao jedan od najtraženijih korejskih glumaca na internetu danas.

Wi Ha Joon status veze(Foto: Wi Ha Joonov Instagram)
Wi Ha Joon status veze: Zabavlja li se glumac 'Squid Game' s nekim?

prije ' Igra lignje ,' Wi Ha Joon se već pojavljivao u raznim K-dramama kao što su ' Moj zlatni život', 'Nešto u Kiša,' ' Romansa je bonus knjiga, 'Opet 18', i više. Dao je još jedan drugi glavni sindrom kada je igrao ulogu Ye Ji Hoona u JTBC-jevom ' 18 Opet.'

S njegovom šarmantnom i džentlmenskom osobom, djevojke se lako zaljube u muškarca poput njega. Ali sada kada stječe ljubav koju zaslužuje u industriji zabave, prima li i Wi Ha Joon istu ljubav od posebne osobe?

Wi Ha Joon(Foto: Wi Ha Joonov Instagram)

je ' igra lignji' Glumac Wi Ha Joon je trenutno snimljen?

Prema All Famous i Gdata Mart, Wi Ha Joon je trenutno slobodna i nije zaručena ni u kakve veze. Proteklih godina također nema glasina o spojevima.

Wi Ha Joon(Foto: Wi Ha Joonov Instagram)

Ali ima puno stvari koje treba cijeniti od nove Oppe u gradu. Kada je izvan svjetla reflektora, Wi Ha Joon pokazuje svoju slatku i nježnu stranu svaki put kada je sa svojom nećakinjom. Neke od svojih nezaboravnih i slatkih trenutaka podijelio je s nećakinjom na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli 위하준 Wi Ha Jun (@wi__wi__wi)

U međuvremenu, nakon ' Igra lignje ,' Wi Ha Joon će se vratiti na male ekrane s 'Bad and Crazy', čija bi premijera trebala biti u prosincu. Radit će s Lee Dong Wookom i Han Ji Eunom.

Da biste saznali više o njegovim nadolazećim aktivnostima, možete ga pratiti ovdje!

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Status veze Jung Ho Yeon: Kako je počela ljubavna priča glumca Lee Dong Hwia u 'Igri lignji' i 'Reply 1988'?

U kojoj si drami prvi put otkrio Wi Ha Joon? Podijelite ga s nama u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins.