Istaknuli smo različite X-Men: Days of Future Past spojleri, a ovoga puta će Nicholas Hoult otkriti još uzbudljivih vijesti o vašem omiljenom Marvelovom filmu. Osim što govorimo o novoj franšizi X-Men , zvijezda 'Jack the Giant Slayer' također nas vodi iza scene dok raspravlja o tome kako se pripremao za film - od debljanja do dugotrajnog šminkanja.

Ovaj 24-godišnji glumac definitivno je prešao dug put - od perspektivne dječje zvijezde O Dječaku na ekran srca u Topla tijela . Sada se britanska zvijezda vraća u novom dijelu filma o mutantima o superjunaku.

Ryan Lambie iz Den of Geek pridružuje se ostalim novinarima u grupnom intervjuu s Nicholasom Houltom. Evo nekih X-Men: Days of Future Past spojleri koje je otkrila sama Zvijer:



Lambie: Lik zvijeri čini se malo ljudskijim nego što je bio u prošlom filmu, je li tako?

Holt: Izgled Zvijeri je drugačiji, da. Ovaj put je drugačiji šminkerski tim, a Bryan je želio nešto drugačiju stvar. Do sada sam bio u njemu tek nekoliko dana, ali dobro je imati dva vrlo različita lika.

Lambie: Koliko je vremena potrebno za šminkanje?

Holt: Oko 3-½ sata. Samo čavrljamo, ja i šminkeri. Sjedimo tamo, pričamo i slušamo glazbu.

Lambie: Kako ste se pripremali za fizičke scene?

Holt: Pao sam teret za Mad Max [Fury Road] pa sam bila stvarno mršava. Tako da sam puno jeo, a onda, kad si u kostimu Zvijeri, to ti malo ograničava kretanje. Dakle, morate trenirati da biste bili dovoljno jaki da se možete kretati u tome. Osim toga, imao sam briljantnog kaskadera i gimnastičara i zbog njega izgledam jako cool.

Lambie: Jeste li imali vezu sa stripovima prije nego što ste se pridružili? Jeste li sanjali da igrate Zvijer?

Holt: Odrastao sam gledajući X-Men crtani film. A Beast mi je uvijek bio najdraži lik za gledanje, pa da, bilo je sjajno dobiti priliku igrati ga. Imao sam dovoljno sreće prvi put, ali da se vratim u to s Bryanom koji također režira - jako se dobro slažem s njim, a on jednostavno voli X-Men svemir, stvarno brine o tome i ima neke sjajne ideje.

Nadam se da ste uživali u tom kratkom intervjuu s Nicholasom Houltom. Nastavit ćemo ažurirati sve obožavatelje mutanata s još X-Men: Days of Future Past spojleri.