Komičarka Jenna Marbles vodit će tjednu emisiju pop glazbe na SiriusXM pod nazivom 'The YouTube 15.'

Emisija će se prikazivati ​​na kanalu SiriusXM Hits 1, a sadržavat će najpopularnije pjesme u nastajanju i proboj na temelju podataka s YouTubea prethodnog tjedna koje je odabrao SiriusXM, prema Raznolikost .

Marbles, čije je pravo ime Jenna Mourey, odabrana je da 'potpuno uhvati glas YouTube zajednice.'Online senzacija ima 13,4 milijuna pretplatnika na svom YouTube kanalu, a njezini videi navodno su pregledani više od 1,5 milijardi puta.

'Nevjerojatno sam uzbuđen što ću raditi u novom mediju sa SiriusXM-om. Mislim da ćemo napraviti jako kul show i počašćen sam što su baš mene odabrali da to napravim', izjavila je 27-godišnja Marbles.

'YouTube 15' bit će lansiran 11. srpnja, navodi se rok.com .

Nadolazeća emisija će sudjelovati s vrhunskim pop umjetnicima, uključujući Katy Perry, Maroon 5, One Direction, Jasona Derula i Imagine Dragons, zajedno s budućim umjetnicima.

'Naša publika diljem zemlje sluša SiriusXM Hits 1 kao dom najbolje pop glazbe i prvo mjesto za sviranje novih izvođača i nove glazbe. Uz 'YouTube 15', to obećanje o otkrivanju glazbe podržat ćemo još dalje, isporučujući pjesme koje izlaze s YouTubea izravno u automobil, a također i putem SiriusXM aplikacije za pametne telefone i tablete', izjavio je Scott Greenstein, predsjednik SiriusXM-a i glavni direktor za sadržaj.

YouTube direktorica glazbenih partnerstava, Vivien Lewit, izrazila je slična razmišljanja kao i Greenstein o novom projektu.

'YouTube je u osnovi povezivanje obožavatelja s njihovim omiljenim kreatorima i umjetnicima, bilo kada na bilo kojem uređaju koji koristite. Zato radimo na 'YouTube 15' s našim prijateljima u SiriusXM-u, koji dijele naš cilj da podržimo sjajnu novu glazbu današnjih dobro poznatih umjetnika i zvijezda u nastajanju', izjavio je Lewit.