jedan(Foto: SBS)

Zakon džungle: nulta točka je spreman pozdraviti gledatelje i obožavatelje showa s potpuno novim i još žešćim načinom preživljavanja.

SBS-ovi Zakon džungle: domaće izdanje (u daljnjem tekstu Zakon džungle ), koji se počeo emitirati u kolovozu, dobiva vrući odaziv i globalnu pozornost prikazujući svake sezone novi koncept preživljavanja u džungli. Produkcijska ekipa je rekla: 'Zakon džungle' koji će se emitirati 24. prikazat će 'Zero Point'.

Produkcijska ekipa je zatim predstavila, ''Zero Point' će doslovno pokazati opstanak u džungli ispunjen izazovima u stanju nedostatka i ništavila.' Dodali su da će glumci morati preživjeti u džungli bez ikakve pomoći ili alata.Glumačka ekipa ovoga Nulta točka epizoda će zadovoljiti gledatelje snažnom održivošću i novim izazovima. Predvođeni poglavarom Kim Byeong Manom, entuzijastičnom 'ženkom ratnicom iz džungle' Park Se Ri, Garyjem s izvanrednom brzinom, 'prirodnim čovjekom' Lee Seung Yoonom, 'pomorac' Heo Gyeong Hwanom, 'svestranim talentom' Yun Eun Hye i najmlađim glumac Ki Hoon pozdravit će publiku otkačenim šarmom.

U prethodnom emitiranju Zakon džungle: Divlja Koreja , moćni članovi glumačke ekipe kao što su Park Chan Ho, Park Se Ri, Lee Bong Won, Park Mi Seon i Chu Seong Hun pokazali su realističan opstanak u katastrofi u udaljenim područjima Koreje.

Sljedeća epizoda od Lovac i kuhar privukao je pozornost gledatelja posebnim konceptom koji prikazuje najbolju moguću kuhinju dobivanjem divljih namirnica koje rastu u prekrasnoj prirodi Južne Koreje. Konkretno, divlji sastojci koje su sakupljali članovi i sjajna prirodna kuhinja Chef Ji Ho Lim, 'lutajući jedač', napravljen pomoću njih, pružili su iscjeljenje osjetilima i bila je zanimljiva epizoda.

Zakon džungle: nulta točka prvi put će se emitirati u 20:55 KST 24. listopada 2020. (subota) sa svim novim žestokim i još bezobzirnijim opasnostima šume bez ikakvih alata!