Nadolazeći 'Zombie Detective' KBS2 premijerno će biti prikazan 21. rujna!

'Zombi detektiv' govori o zombiju Kim Moo Youngu u svojoj drugoj godini uskrsnuća koji postaje detektiv koji pokušava pronaći put natrag u prošlost dok pokušava živjeti s ljudima.

Choi Jin Hyuk(Foto : KBS2)

Kim Moo Young, kojeg glumi Choi Jin Hyuk, je zombi koji se probudio s tajanstvenom prošlošću. Bez obzira na to kako ga bodu i tuku, on uskrsava i prihvaća svoju sudbinu živeći život vječnim. Počinje danonoćno prakticira način života i suživota s ljudskim svijetom.Dok je Park Joo Hyun glumio Gong Sun Jia, pisca programa istraživačkog novinarstva. Ona unosi zabavu i energiju u emisiju svojim tehnikama treninga u susretu s Kim Moo Youngom. Gledateljima donosi iščekivanje kako se njihova kemija odvija kroz dramu.

Zombi detektiv Choi Jin Hyuk potvrdio je premijeru 21. rujna(Foto : KBS2)

Osim toga, Kwon Hwa Woon, glumit će Cha Do Hyun i Tae Hang Ho, a Lee Joong Ok pridružit će se glumačkoj ekipi u liku Lee Sung Rok i Wang Wei. Hwang Bo Ra u liku kao Gong Sun Young i Ahn Se Ha u liku kao Lee Tae Kyun.

Dramska serija trebala je biti premijerno prikazana prošlog 31. kolovoza, ali je odgođena zbog ponovnog pojavljivanja COVID-19. Mreža KBS privremeno je otkazala snimanje u posljednjem tjednu kolovoza kako bi se usredotočila na sigurnost svoje produkcije i glumaca na setu.

KBS2 'Zombie Detective' ima 12 epizoda koje se emitiraju svakog ponedjeljka i utorka. Ovo će biti novo uparivanje Choi Jin Hyuka i Park Joo Hyuna na ekranu na malom ekranu.

Choi Jin Hyuk nedavno je završio svoju ulogu u akcijskoj drami 'Rugal', dok se Park Joo Hyun pojavio u Netflixovoj seriji 'Extracurricular'.

Pogledajte trailer ovdje: