Obožavatelji će vidjeti više OG K-Drama eomme Lee Jung Eun dok se službeno pridružuje glumačkoj ekipi nadolazeće Netflixove serije 'Juvenile Judgement'.

U novom izvještaju, 51-godišnja nagrađivana glumica izabrana je za pravnu dramsku seriju i radit će zajedno s Kim Hye Soo, Kim Mu Yeol, Lee Sung Min i Song Deok Ho.

Ona će igrati ulogu glavne sutkinje za maloljetnike Na Keun-hee, koja će imati značajnu ulogu u nadolazećoj Netflix seriji.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelio @another_kdrama_fan

Pojedinosti i sinopsis 'Juvenile Judgement'

Još u studenom, streaming div potvrdio je da je produkcija 'Juvenile Judgement' planirana nakon objave četiri glavne uloge.

Štoviše, nadolazeću pravnu seriju vodi redatelj 'Doctor Stranger' Hong Jong Chan, a scenarist 'Hansel i Gretel' Kim Min Sook.

Osim toga, nova Netflixova serija bit će objavljena ekskluzivno na platformi za streaming, a koproduciraju je Gill Pictures i GT:st-- tvrtke koje stoje iza 'Hot Stove League' i popularne drame 'Hotel del Luna' iz 2019.

Netflixov 'Juvenile Judgement' prati priču o novoimenovanom elitnom sucu Shimu Eun Seoku, kojeg glumi Kim Hye Soo, koji radi na sudu okruga Yeonhwa.

Naizgled, čvrst i inteligentan sudac zamjera maloljetnim prijestupnicima nakon što su u prošlosti bili žrtva maloljetničkog kriminala.

U međuvremenu, Kim Mu Yeol glumit će suca Cha Tae Jooa, koji je opisan kao 'i muški i seksi.'

Prije nego što je postigao svoj uspjeh, borio se s životom u lošem okruženju. Poteškoće je svladao svojom inteligencijom nakon što je polagao srednjoškolski ispit i odlučio se u budućnosti postati sudac.

ČITAJ VIŠE: Top 5 zvijezda koje su igrale kao naše omiljene K-drame Eommas

'Pravni fakultet' i 'krijumčari'

'Juvenile Judgement' je projekt ponovnog okupljanja Kim Hye Soo i Lee Jung Eun, koji su prethodno radili u filmu 'The Day I Died: Unclosed Case' iz 2020. godine.

Osim u svom nedavnom filmu, glumica veteranka trenutno je glumica u hit kriminalističkoj drami 'Pravna škola' uz Kim Bum i Kim Myung Min.

Zanimljivo je da će 51-godišnja slavna osoba imati zauzetu godinu ove 2021.

Ona će se pojaviti u dva nova projekta - prvi je nadolazeća drama 'Our Blues' zajedno s moćnom glumačkom postavom Cha Seung Won, Han Ji Min, Lee Byung Hun i parom iz stvarnog života Shin Min Ah i Kim Woo Bin .

Osim toga, Lee Jung Eun će igrati sporednu ulogu u povijesnom filmu 'The Book of Fish'.

Lee Jung Eun priznanje za postignuća

Glumica, koja se smatrala jednim od službenih eomma korejske drame, stekla je globalno priznanje svojom zapanjujućom izvedbom u 'Parazitu', gdje je glumila dugogodišnju pomoćnicu bogate obitelji Park.

Ona je kući odnijela najbolju sporednu glumicu na 56. dodjeli filmskih nagrada Daejong te pobijedila na 40. dodjeli Blue Dragon Film Awards u istoj kategoriji.

Nadalje, Lee Jung Eun također je osvojila nagradu za izvrsnu glumicu na dodjeli KBS Drama Awards 2019. za ulogu majke Gong Hyo Jin u filmu 'Kad kamelija procvjeta'.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: POTVRĐENO: Kim Hye Soo glumi u novoj Netflix seriji


KDramastars posjeduje ovaj članak.

Napisala Geca Wills